portfolio
 

Hilding Anders

Hilding Anders Group is de onbetwiste leider in de bedden-industrie in haar kerngebieden Europa en Azië. Netto omzet 2012: 851 miljoen euro.

Hilding Anders Netherlands BV is sinds 1 januari 2012 de bedrijfsnaam waaronder alle sales en marketing activiteiten voor de merken Jensen, Pullman en Eastborn voor de Nederlandse markt plaatsvinden. Hilding Anders is ook fabrikant en leverancier van producten onder private label.

ZZZ innovation realiseerde voor
Hilding Anders Netherlands BV:

In 2012
Productconcepten
Private label
Vernieuwende productconcepten voor key-account uit
klanten-top 3.

Brandstrategies
Pullman – Eastborn
Bijdrage aan ontwikkeling van nieuwe brandstrategies voor Pullman en Eastborn, in het kader van de integratie van de activiteiten van Pullman en Eastborn in Nederland.

Productontwikkeling
Pullman – Eastborn
Onder formatie en aansturing van 2 teams van medewerkers van Hilding Anders NL: Projectleiding over ontwikkeling van nieuwe productassortimenten voor Pullman en Eastborn, passend bij nieuwe merkpositioneringen en vastgestelde consumentenprijzen. Geïntroduceerd op Meubelbeurs Brussel nov. 2012 en IMM Cologne jan. 2013.

Beursintroductie
Pullman – Eastborn
Selectie en ontwikkeling van producten en materialen voor beursintroductie van de nieuwe collecties Pullman en Eastborn op Meubelbeurs Brussel, nov. 2012.

Productbrochures
Pullman – Eastborn
Ontwikkeling van inhoud voor nieuwe Pullman en Eastborn brochures (brochure-indeling, teksten en beelden) en coördinatie van (externe) DTP-werkzaamheden.

Opdrachtgever : Director Sales & Marketing Hilding Anders Netherlands BV, Vroomshoop (NL)
 

   < Terug naar overzicht